Χρονικά – Ειδήσεις: Η ΙΘ' Γενική Συνέλευση του Ο.Μ.Ε.Δ.Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ο.Μ.Ε.Δ. των ετών 2004-2005Το Ψήφισμα του Ο.Μ.Ε.Δ. για το θάνατο του Φίλιππου ΉλιουΓιώργος Γ Άλισανδράτος (1915-2004)Εκατό χρόνια από τη γέννηση του Κ.Θ. Δημαρά Έργογραφία Κ.Θ. Δημαρά, 1917-2004Βιβλιογραφία Κοραή 2006Διακόσια χρόνια από το θάνατο του Ευγένιου ΒούλγαρηΤο 12ο Διεθνές Συνέδριο για το Διαφωτισμό (Montpellier 8-15 Ιουλίου 2007) - eranistes, eranistes (The Gleaner, 2005)
No abstract