Χρονικά – Ειδήσεις: Η ΚΑ' Γενική Συνέλευση του ΟΜΕΔΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΕΔ των ετών 2008-2009Ανθολογία των επιστολών του Κοραή στα πολωνικά"Στους μουσικούς βηματισμούς του Νεοελληνικού Διαφωτισμού" Μνήμη Πηνελόπης Παπαδοπούλου-Στάθη (1947-2008)Σεμινάριο για τον 18ο αιώνα (Γκράτς 21-24 'Ιουλίου 2011)Τό 13ο Διεθνές Συνέδριο για τό Διαφωτισμό (Γκράτς 25-29 'Ιουλίου 2011) - Eranistes, Eranistes (The Gleaner, 2009)
No abstract