Χρονικά – Ειδήσεις: Η ΙΔ΄ Γενική Συνέλευση του ΟΜΕΔΤο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΜΕΔ των ετών 1993-1995«Νεοελληνική παιδεία και κοινωνία». Το Συνέδριο του ΟΜΕΔ το αφιερωμένο στη μνήμη του Κ. Θ. ΔημαράΕπιστημονικό Συμπόσιο «Μνήμη Λέανδρου Βρανούση»Βολταίρος: Τριακόσια χρόνια από τη γέννησή τουΈνα ερευνητικό πρόγραμμα με θέμα τον Νεοελληνικό ΔιαφωτισμόΑναγγελία συνεδρίων και επιστημονικών συναντήσεων - eranistes, eranistes (The Gleaner, 1995)
No abstract