Σχόλια: • Λουκία Δρούλια, Στέφανος Α. Κουμανούδης, Συναγωγή νέων λέξεων. Προλεγόμενα Κ. Θ. Δημαρά• Αλέξης Πολίτης, Hélène Cotta, Traductions en vers de l’Iliade et de l’Odyssée dans la Grèce du XIXe siècle• Τρ. Ε. Σκλαβενίτης, Φίλιππου Ηλιού, Κοινωνικοί αγώνες και Διαφωτισμός. Η περίπτωση της Σμύρνης (1819)• Κώστας Λάππας, Κατ. Γαρδίκα–Αλεξανδροπούλου, Αρχείο Αλεξάνδρου Στ. Καραθεοδωρή. Κατάλογος και ευρετήρια• Χρήστος Λούκος, Ευτυχία Δ. Λιάτα, Γενικό Ευρετήριο του Ιστορικού Αρχείου της Εθνικής Τραπέζης• Η Θ΄ Γενική Συνέλευση του ΟΜΕΔ• Διόρθωση - eranistes, eranistes (The Gleaner, 1981)
no abstract