ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ - Μπόμπου-Σταμάτη Βασιλική; Ντούρου-Ηλιοπούλου Μαρία; Μοσχονάς Νικόλαος Γ.; Μοσχονάς Σέργιος Ν.; Παπαγεωργίου Αγγελική; Μοσχονάς Νικόλαος Γ.; Χρήστου Ειρήνη (Eoa kai Esperia, 2013)
On the present issue five new books are presented and reviewed.