ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ - Χρήστου Ειρήνη (Eoa kai Esperia, 1996)
Review of the book "Ευαγή και νοσοκομειακά ιδρύματα στη βενετοκρατούμενη Κρήτη" written by Anastasia Papadia-Lala. The book is reviewed by Irene Christou.