ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ - Ευαγγελάτου-Νοταρά Φλιορεντία; Δελλής Ι. Γ.; Μπόμπου-Σταμάτη Βασιλική; Μπίρταχας Στάθης; Τσελέντη Νίκη; Μέντζου-Μεϊμάρη Κωνσταντίνα; Μανιάτη-Κοκκίνη Τριανταφυλλίτσα; Κουταβά-Δεληβοριά Βαρβάρα (Eoa kai Esperia, 2003)
Twenty two book presentations and reviewes.