ΕΛΛΗΝΟΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΝΑΤΟΛΗ (13ος-18ος αι.) Α’ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Στη μνήμη του Gunnar Hering. Υπεύθυνοι οργάνωσης Κωνσταντίνος Ντόκος (Ιόνιο Πανεπιστήμιο) Αναστασία Παπαδία-Λάλα (Πανεπιστήμιο Αθηνών). - ΝΤΟΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ; ΠΑΠΑΔΙΑ-ΛΑΛΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (Eoa kai Esperia, 1997)
Abstracts of 33 communications that took place during the 1st Meeting of Postgraduate Students of History. The meeting was held in the memory of Gunnar Hering.