ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ - Μπόμπου-Σταμάτη, Βασιλική; Ντούρου-Ηλιοπούλου, Μαρία; Μοσχονάς, Νικόλαος Γ.; Μοσχονάς, Σέργιος Ν.; Παπαγεωργίου, Αγγελική; Μοσχονάς, Νικόλαος Γ.; Χρήστου, Ειρήνη (Eoa kai Esperia, 2013)
On the present issue five new books are presented and reviewed.