ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΝΕΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ - ΜΕΝΤΖΟΥ-ΜΕΪΜΑΡΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (Eoa kai Esperia, 2007)
Review of the book "Δημήτριου Κυδώνη Μετάφραση του Ψευδο-αυγουστινείου Soliloquia (Ti αν ε'ίποι ψυχή μόνη προς μόνον τον Θεόν).Είσαγωγή-Κείμενο-Εύρετήρια [Corpus Philosophorum medii aevi PhilosophiByzantini, άρ. 11]" written by Anna Koltsiou-Nikita. The book is reviewed by Konstantina Mentzoy-Meimari .