Δημοκρατία και πατριωτισμός σε δύο εμβληματικές για το πολίτευμα στιγμές (Κλασική Αθήνα - Γαλλικός Διαφωτισμός και Γαλλική Επανάσταση) - Θεοδούλου Αναστασία (Ηθική. Περιοδικό φιλοσοφίας, 2020)
Δεν διατίθεται περίληψη