Φυσικές επιστήμες και Βυζάντιο - Ο προσδιορισμός της έμφυτης "δοθείσης δυνάμεως" κατά τον Ιωάννη Φιλόπονο και τον Νικηφόρο Βλεμμύδη - Διονυσόπουλος, Αναστάσιος (Ηθική. Περιοδικό φιλοσοφίας, 2020)
Δεν διατίθεται περίληψη