Η αντίληψη του Αριστοτέλη για τη σοφία, τα χαρακτηριστικά της και η σύνδεση των αιτίων και των αρχών με τη σοφία και την επιστήμη κατά τον Αριστοτέλη - Θεοδούλου, Αναστασία (Ηθική. Περιοδικό φιλοσοφίας, 2020)
Δεν διατίθεται περίληψη