Μια μαρτυρία για την απήχηση του έργου του Κώστα Παπαϊωάννου από το Παρίσι της δεκαετίας του 1970: (απόσπ. συζήτησης του Ομ. Καθηγητή Γ. Κοντογιώργη με τη Δρ Π. Βάσση) - Κοντογιώργης, Γιώργος (Ηθική. Περιοδικό φιλοσοφίας, 2023)
Ο Ομότιμος Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης και πρώην Πρύτανης του Παντείου Πανεπιστημίου, κ. Γιώργος Κοντογιώργης, συζητά στις 19.5.2021 με την Δρ. Φιλοσοφίας κ. Παναγιώτα Βάσση για το έργο του Κώστα Παπαϊωάννου, στοχεύοντας σε μια μαρτυρία για την απήχηση του έργου του Νεοέλληνα στοχαστή από το Παρίσι της δεκαετίας του 1970, στο πλαίσιο Διημερίδας για τον Κώστα Παπαϊωάννου. Η Διημερίδα με θέμα «Κώστας Παπαϊωάννου, ο φιλόσοφος της συμφιλίωσης. 40 χρόνια από τον θάνατό του (1925-1981)», διοργανώθηκε από το Εργαστήριο «Φιλοσοφία-Διακυβέρνηση-Οικονομία» (PPElab), του Τμήματος Φιλοσοφίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στις 15 και 16 Ιουνίου 2021.