Νίκος Δήμου, Η αντίσταση στον Δαρβίνο και άλλα 13 ετερόδοξα κείμενα, Πατάκης, Αθήνα 2024. - Βάσση, Παναγιώτα (Ηθική. Περιοδικό φιλοσοφίας, 2024)
Το παρόν κείμενο αποτελεί βιβλιοκρισία στο έργο του Νίκου Δήμου Η αντίσταση στον Δαρβίνο και άλλα 13 ετερόδοξα κείμενα.