Το πνεύμα του ’40 και η ελληνική φιλοσοφία - Καλογεράκος, Ιωάννης Γ. (Ηθική. Περιοδικό φιλοσοφίας, 2024)
Ομιλία κατά τον επίσημο εορτασμό για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, την 26η Οκτωβρίου 2022.