Γιάννης Γ. Αυγουστάτος, Μαθήματα Ζωής από τη Μελέτη Θανάτου, εκδόσεις Δρόμων, Αθήνα 2024. - Ηλιόπουλος, Παναγιώτης Ι. (Ηθική. Περιοδικό φιλοσοφίας, 2026)
Το παρόν κείμενο αποτελεί βιβλιοκρισία στο έργο του Γιάννη Γ. Αυγουστάτου Μαθήματα Ζωής από τη Μελέτη Θανάτου.