Haris Εxertzoglou, Εκ δυσμών το φως; Εξελληνισμός και οριενταλισμός στην Οθωμανική Αυτοκρατορία (μέσα 19ου αιώνα-αρχές 20ού αιώνα) [From the West comes the light? Hellenisation and orientalism in the Ottoman Empire, mid-19th–early 20th centuries] - Dialla, Ada A. (Historein, 2018)
Review of Haris Εxertzoglou, Εκ δυσμών το φως; Εξελληνισμός και οριενταλισμός στην Οθωμανική Αυτοκρατορία (μέσα 19ου αιώνα-αρχές 20ού αιώνα) [From the West comes the light? Hellenisation and orientalism in the Ottoman Empire, mid-19th–early 20th centuries]. Athens: Ekdoseis tou Eikostou Protou, 2015. 256 pp.