Kostis Karpozilos, Κόκκινη Αμερική: Έλληνες μετανάστες και το όραμα ενός Νέου Κόσμου (1900-1950) [Red America: Greek immigrants and the new world vision, 1900-1950] - Laliotou, Ioanna (Historein, 2019)
Review of Kostis Karpozilos, Κόκκινη Αμερική: Έλληνες μετανάστες και το όραμα ενός Νέου Κόσμου (1900-1950) [Red America: Greek immigrants and the new world vision, 1900-1950]. Irakleio: Crete University Press, 2017. 544 pp.