Myrsini Zorba, Ανδρέας Παπανδρέου: Πολιτισμικό πορτρέτο [Andreas Papandreou: cultural portrait] - Tassis, Chrysanthos D. (Historein, 2020)
Review of Myrsini Zorba, Ανδρέας Παπανδρέου: Πολιτισμικό πορτρέτο [Andreas Papandreou: cultural portrait]. Athens: Pedio, 2019. 192 pp.