Dimitris Papanikolaou, Κάτι τρέχει με την οικογένεια: Έθνος, πόθος και συγγένεια την εποχή της κρίσης [There is something about the family: Nation, desire and kinship at a time of crisis] - Plantzos, Dimitris (Historein, 2021)
Review of Dimitris Papanikolaou. Κάτι τρέχει με την οικογένεια: Έθνος, πόθος και συγγένεια την εποχή της κρίσης [There is something about the family: Nation, desire and kinship at a time of crisis]. Athens: Patakis, 2018. 448 pp.