Review of Ada Dialla, Η Ρωσική αυτοκρατορία και ο Ελληνικός κόσμος: Τοπικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες ιστορίες στην εποχή των επαναστάσεων: [The Russian Empire and the Greek world: Local, European and global histories in the Age of Revolutions] - Kotsonis, Yanni (Historein, 2025)
Review of Ada Dialla, Η Ρωσική αυτοκρατορία και ο Ελληνικός κόσμος: Τοπικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες ιστορίες στην εποχή των επαναστάσεων [The Russian Empire and the Greek world: Local, European and global histories in the Age of Revolutions]. Athens: Alexandria, 2023. 328 pp.