Review of Anna Maria Droumpouki’s, Μνημεία της λήθης: Ίχνη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη [Monuments to oblivion: traces of the Second World War in Greece and Europe] - Koutsoukou, Phaedra (Historein, 2016)
Anna Maria Droumpouki, Μνημεία της λήθης: Ίχνη του Β΄ παγκοσμίου πολέμου στην Ελλάδα και στην Ευρώπη [Monuments to oblivion: traces of the Second World War in Greece and Europe], Athens: Polis, 2014. 512 pp.