Review of Yannis Skalidakis’, Η ελεύθερη Ελλάδα: Η εξουσία του ΕΑΜ στα χρόνια της κατοχής (1943-1944) [Free Greece: The power of EAM in the occupation years, 1943–44] - Haralabidis, Menelaos (Historein, 2017)
Yannis Skalidakis. Η ελεύθερη Ελλάδα: Η εξουσία του ΕΑΜ στο χρόνια της κατοχής (1943-1944) [Free Greece: The power of EAM in the occupation years, 1943–44]. Athens: Asini, 2014. 416 pp.