Review of Harris Athanasiades’, Τα αποσυρθέντα βιβλία: Έθνος και σχολική Ιστορία στην Ελλάδα, 1858-2008 [The withdrawn textbooks: nation and school history in Greece, 1858–2008] - Sakka, Vassiliki (Historein, 2017)
Harris Athanasiades. Τα αποσυρθέντα βιβλία: Έθνος και σχολική Ιστορία στην Ελλάδα, 1858-2008 [The withdrawn textbooks: nation and school history in Greece, 1858–2008]. Athens: Alexandreia, 2015. 295 pp.