Review of Kevin Featherstone et al., Οι τελευταίοι Οθωμανοί: Η μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης, 1940-1949 [The Last Ottomans: The Muslim Minority of Greece, 1940–1949] - Karakatsanis, Leonidas (Historein, 2017)
Kevin Featherstone, Dimitris Papadimitriou, Argyris Mamarelis and Georgios Niarchos. Οι τελευταίοι Οθωμανοί: Η μουσουλμανική μειονότητα της Δυτικής Θράκης 1940-1949 [The Last Ottomans: The Muslim Minority of Greece, 1940–1949 (New York: Palgrave Macmillan, 2011)]. Athens: Alexandreia, 2013. 574 pp.