Efi Avdela, «Νέοι εν κινδύνω»: Επιτήρηση, αναμόρφωση και δικαιοσύνη ανηλίκων μετά τον πόλεμο [“Youth at risk”: juvenile surveillance, reformation and justice after the war] - Papathanasiou, Maria (Historein, 2018)
Efi Avdela. «Νέοι εν κινδύνω»: Επιτήρηση, αναμόρφωση και δικαιοσύνη ανηλίκων μετά τον πόλεμο [“Youth at risk”: juvenile surveillance, reformation and justice after the war]. Athens: Polis, 2013. 521 pp.