Review of Efi Kanner's Έμφυλες κοινωνικές διεκδικήσεις από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Ο κόσμος μιας ελληνίδας χριστιανής δασκάλας [Gendered social demands from the Ottoman Empire to Greece and Turkey] - Vassiliadou, Dimitra (Historein, 2013)
Review of Efi Kanner, Έμφυλες κοινωνικές διεκδικήσεις από την Οθωμανική Αυτοκρατορία στην Ελλάδα και στην Τουρκία. Ο κόσμος μιας ελληνίδας χριστιανής δασκάλας [Gendered social demands from the Ottoman Empire to Greece and Turkey: The world of a Greek Christian Female teacher], Athens: Papazisis, 2012. pp. 390