Review of N. Diamantouros, Th. Dragonas and F. Birtek (eds), Ελλάδα και Τουρκία: Εκσυγχρονιστικές γεωγραφίες και χωρικές αντιλήψεις του έθνους [Spatial conceptions of the nation: modernising geographies in Greece and Turkey] - Kanner, Efi (Historein, 2013)
Review of Nikiforos Diamantouros, Thalia Dragonas, Faruk Birtek (eds), Ελλάδα και Τουρκία: Εκσυγχρονιστικές γεωγραφίες και χωρικές αντιλήψεις του έθνους [Spatial conceptions of the nation: modernising geographies in Greece and Turkey], Athens: Alexandria, 2012, 446 pp.