Review of Antonis Liakos's Αποκάλυψη, Ουτοπία και Ιστορία: Οι μεταμορφώσεις της ιστορικής συνείδησης [Apocalypse, utopia and history: the transformations of historical consciousness] - Stavrakakis, Yannis (Historein, 2013)
Review of: Antonis Liakos, Αποκάλυψη, Ουτοπία και Ιστορία: Οι μεταμορφώσεις της ιστορικής συνείδησης [Apocalypse, utopia and history: the transformations of historical consciousness], Athens: Polis, 2011. 478 pp.