Review of Koumas's Μικρά κράτη, συλλογική ασφάλεια, Κοινωνία των Εθνών: Η Ελλάδα και το ζήτημα του αφοπλισμού 1919-1934 [Small states, collective security, League of Nations: Greece and the disarmament question, 1919-1934] - Rizas, Sotiris (Historein, 2013)
Manolis Koumas, Μικρά κράτη, συλλογική ασφάλεια, Κοινωνία των Εθνών: Η Ελλάδα και το ζήτημα του αφοπλισμού 1919-1934 [Small states, collective security, League of Nations: Greece and the disarmament question of Disarmament, 1919-1934] (in Greek), Nicosia: University of Cyprus Publications, 2012, 336 pp.