Review of K. P. Kostis's "Τα κακομαθημένα παιδιά της Ιστορίας": Η διαμόρφωση του νεοελληνικού κράτους 18ος-21ος αιώνας ["History’s spoiled children": The formation of the modern Greek state, 18th-21st centuries] - Gekas, Sakis (Historein, 2014)
Kostas P. Kostis, "Τα κακομαθημένα παιδιά της Ιστορίας": Η διαμόρφωση του νεοελληνικού κράτους 18ος-21ος αιώνας ["History’s spoiled children": The formation of the modern Greek state, 18th-21st centuries], Athens: Polis, 2013. 898 pp.