Review of Lina Venturas and Lambros Balsiotis (eds), Το έθνος πέραν των συνόρων: «Ομογενειακές» πολιτικές του ελληνικού κράτους [The nation beyond borders: the ‘diaspora’ policies of the Greek state] - Tsapogas, Michael (Historein, 2014)
Lina Venturas and Lambros Baltsiotis (eds), Το έθνος πέραν των συνόρων: «Ομογενειακές» πολιτικές του ελληνικού κράτους [The nation beyond borders: the ‘diaspora’ policies of the Greek state], Vivliorama: Athens, 2013. 510 pp