Review of Nikos Daskalothanassis' Ιστορία της τέχνης: H γέννηση μιας νέας επιστήμης από τον 19ο στον 20ό αιώνα [Art history: the birth of a new discipline from the 19th to 20th centuries] - Yoka, Lia (Historein, 2015)
Review of Nikos Daskalothanassis, Ιστορία της τέχνης: Η γέννηση μιας νέας επιστήμης από τον 19ο στον 20ό αιώνα [Art history: the birth of a new discipline from the 19th to 20th centuries], Athens: Agra, 2013. 497 pp.