Dimitra Vassiliadou, Στον τροπικό της γραφής: Οικογενειακοί δεσμοί και συναισθήματα στην αστική Ελλάδα, 1850–1930 [The tropic of writing family ties and emotions in modern Greece, 1850–1930] - Matthaiou, Anna (Historein, 2019)
Review of Dimitra Vassiliadou. Στον τροπικό της γραφής: Οικογενειακοί δεσμοί και συναισθήματα στην αστική Ελλάδα, 1850–1930 [The tropic of writing family ties and emotions in modern Greece, 1850–1930]. Athens: Gutenberg, 2018. 292 pp.