Vassilis Asimakopoulos and Chrysanthos Tassis, eds., ΠΑΣΟΚ 1974-2018: Πολιτική οργάνωση – Ιδεολογικές μετατοπίσεις – Κυβερνητικές μεταβολές [PASOK, 1974-2018: political organisation, ideological shifts, government policies] - Paschaloudi, Eleni (Historein, 2021)
Review of Vassilis Asimakopoulos and Chrysanthos Tassis, eds. ΠΑΣΟΚ 1974-2018: Πολιτική οργάνωση – Ιδεολογικές μετατοπίσεις – Κυβερνητικές μεταβολές [PASOK, 1974-2018: political organisation, ideological shifts, government policies]. Athens: Gutenberg, 2018. 822 pp.