Review of Vassilios Bogiatzis', Μετέωρος μοντερνισμός: τεχνολογία, ιδεολογία της επιστήμης και πολιτική στην Ελλάδα του Mεσοπολέμου, 1922-1940 [Suspending modernism: technology, the ideology of science and politics in interwar Greece, 1922–1940] - Patiniotis, Manolis (Historein, 2016)
Vassilios Bogiatzis. Μετέωρος μοντερνισμός: τεχνολογία, ιδεολογία της επιστήμης και πολιτική στην Ελλάδα του μεσοπολέμου (1922–1940) [Suspending modernism: technology, the ideology of science and politics in interwar Greece, 1922–1940]. Athens: Eurasia. 2012. 496 pp