Review of Yannis Kondaratos', Η θεωρία του William Blake για την τέχνη και η σημασία του εικαστικού του έργου για την κατανόησή της [William Blake’s theory of art and the significance of his artwork for its understanding] - Hamalidi, Elena (Historein, 2016)
Yannis Kondaratos. Η θεωρία του William Blake για την τέχνη και η σημασία του εικαστικού του έργου για την κατανόησή της [William Blake’s theory of art and the significance of his artwork for its understanding]. Athens: Nissos, 2013. 328 pp.