Gelina Harlaftis and Katerina Papakonstantinou (eds), Ναυτιλία των Ελλήνων, 1700-1821. Ο αιώνας της ακμής πριν από την Επανάσταση [Greek shipping, 1700-1821: The heyday before the Greek Revolution] - Chatziioannou, Maria Christina (The Historical Review/La Revue Historique, 2014)
No abstract