Ada Dialla, Η Ρωσική Αυτοκρατορία και ο ελληνικός κόσμος: Τοπικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες ιστορίες στην Εποχή των Επαναστάσεων, [The Russian Empire and the Greek world: Local, European and Global Histories in the Age of Revolutions] - Kalpadakis, George (The Historical Review/La Revue Historique, 2025)
Review of Ada Dialla, Η Ρωσική Αυτοκρατορία και ο ελληνικός κόσμος: Τοπικές, ευρωπαϊκές και παγκόσμιες ιστορίες στην Εποχή των Επαναστάσεων, [The Russian Empire and the Greek world: Local, European and Global Histories in the Age of Revolutions]