Nikolay Aretov, Natsionalna Mitologia i Natsionalna literatura. Siuzheti, Izgrazhdaschti Bŭlgarskata Natsionalna Identichnost v Slovesnostta ot XVIII i XIX Vek - Maragos, Vassilis (The Historical Review/La Revue Historique, 2006)
No Abstracts