Manos Perakis, Το τέλος της Οθωμανικής Κρήτης. Οι όροι της κατάρρευσης του Καθεστώτος της Χαλέπας, 1878-1889 - Chatziioannou, Maria Christina (The Historical Review/La Revue Historique, 2011)
No abstract