Rhizome - Mori, Lia (Homo Virtualis, 2023)
Πρόκειται για ένα τυπικό ζευγάρι, με βάση τα ελληνικά κοινωνικά στερεότυπα. Διανύουν το τελευταίο μισό της τρίτης δεκαετίας της ζωής τους. Σε λίγους μήνες πιθανόν να γιορτάσουν - με σχετικώς ισχνή χαρά - την έκτη επέτειο της σχέσης τους. Εκείνος άνεργος - το τελευταίο εξάμηνο - αρχιτέκτονας. Εκείνη δικηγόρος, δουλεύει ως γραμματέας σε ένα δικηγορικό γραφείο.