Anna Frangoudaki- Caglar Keyder (επιμ.), Ways to modernity in Greece and Turkey: encounters with Europe, 1850-1950 [Τρόποι εκσυγχρονισμού στην Ελλάδα και την Τουρκία: συναντήσεις με την Ευρώπη, 1850-1950], Ι.Β. Tauris, Λονδίνο & Νέα Υόρκη 2007, 265 σελ. - Λέκκας Παντελής Ε. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available