Ξενοφών I. Κοντιάδης - Χαράλαμπος Θ. Ανθόπουλος (επιστημ. επιμ.), Κρίση του ελληνικού πολιτικού συστήματος;, εκδόσεις Παπαζήση & Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου, Ίδρυμα Θεμιστοκλή και Δημήτρη Τσάτσου, Αθήνα 2008, σ. 349. - Μακρής Σπύρος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available