Richard Gunther - P. Nikiforos Diamandouros-Dimitris A. Sotiropoulos (επιμ.), Democracy and the state in Southern Europe, Oxford University Press, Οξφόρδη 2006, 433 σελ. - Χουλιάρας Αστέρης Κ. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available