Ο ρόλος των νέων κρατών-μελών της Ε.Ε. στην εξέλιξη της κοινής αγροτικής πολιτικής : ορισμένες πρώτες εκτιμήσεις - Μαραβέγιας Ναπολέων; Δούκας Γιάννης; Λύκος Μαρτίνος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη.