James Martin (επιμ.), The Poulantzas reader. Marxism, law and the state, Verso, Λονδίνο-Νέα Υόρκη 2008, 440 σελ. - Μακρής Σπύρος (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available