Χάγκεν Φλάϊσερ, Οι πόλεμοι της μνήμης: ο Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος στη δημόσια ιστορία, σειρά: Ιστορία, Νεφέλη, Αθήνα 2009, 626 σελίδες. - Σωτηρόπουλος Δημήτρης Α. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available