Ουμούτ Οζκιριμλί - Σπύρος Α. Σοφός, Το βάσανο της Ιστορίας: ο εθνικισμός στην Ελλάδα και στην Τουρκία [Tormented by History: Nationalism in Greece and Turkey], μτφρ.: Γιώργος Σαλταπίδας, εκδόσεις Καοτανιώτη, Αθήνα 2008, 331 σελ. [με βιβλιογραφία και ευρετήριο] - Στεφανίδης Ιωάννης Δ. (Ελληνική Επιθεώρηση Πολιτικής Επιστήμης, 2017)
Δεν διατίθεται περίληψη / no abstract available